Bodin och Partners på Do Not Disturb:

En milstolpe i vårt arbete för exklusiva

och skräddarsydda reseupplevelser

Vi är otroligt glada och stolta över att meddela att vi på Bodin och Partners har blivit utvalda att delta i det exklusiva Do Not Disturb-evenemanget, som äger rum den 11–15 november 2024 på det spektakulära Borgo Egnazia i Puglia, Italien.

Detta är inte bara en stor ära för oss som företag, utan också en möjlighet att ytterligare utveckla vårt erbjudande och ge våra kunder tillgång till de mest exklusiva och avskilda resedestinationerna i världen!

 

Vad är Do Not Disturb?

Do Not Disturb är ett unikt evenemang skapat av This is Beyond, samma innovativa team som står bakom välrenommerade evenemang som PURE Life Experiences, L.E/Miami, We Are Africa och Further East.

Do Not Disturb är dedikerat till att föra samman ledare inom den privata reseindustrin, inklusive aktörer som erbjuder exklusiva villor, privata öar, high-end lodge-anläggningar, privata yacht-charter och VIP-säkerhetstjänster.

Målet med Do Not Disturb är att lyfta fram de mest exceptionella och avskilda reseupplevelserna i världen. Med fokus på tre grundläggande principer – utrymme, hållbarhet och avskildhet – erbjuder evenemanget en plattform för de mest exklusiva leverantörerna och researrangörerna att nätverka, dela idéer och skapa samarbeten som driver branschen framåt.

Det faktum att vi på Bodin och Partners har blivit utvalda att delta i detta prestigefyllda evenemang är ett bevis på vårt engagemang för att erbjuda våra kunder endast det bästa. Genom att delta i Do Not Disturb kan vi fortsätta att förnya oss och utveckla vårt erbjudande, med fokus på att skapa oförglömliga reseupplevelser för våra kunder.

Borgo Egnazia: En destination för de mest kräsna resenärerna

Evenemanget äger rum på Borgo Egnazia, en av Italiens mest prestigefyllda och prisbelönta destinationer. Beläget i hjärtat av Puglia, känd för sina pittoreska byar, avskilda stränder och utsökta mat, är Borgo Egnazia en arkitektonisk mästerverk som kombinerar traditionell apulisk charm med modern lyx.

Borgo Egnazia har fått flera utmärkelser, inklusive “Best Hotel of the Year” vid Virtuoso Best of the Best Awards 2016 och “#1 Best Hotel in Italy” vid Travel + Leisure 2018 World’s Best Hotels. Resorten erbjuder en helt självständig och mycket exklusiv miljö, med 63 gästrum och sviter i La Corte, 92 casette-rum (små hus) i byns stil runt Il Borgo piazza och 29 lyxiga villor.

För oss är Borgo Egnazia inte bara en plats för ett evenemang, utan en destination som speglar det vi strävar efter att erbjuda våra kunder: en blandning av diskret lyx, avskildhet och en djup koppling till den lokala kulturen och naturen. Denna unika plats kommer att fungera som en inspirerande bakgrund för att knyta nya kontakter och lära oss mer om de senaste trenderna inom den privata resebranschen.

 

Fokus på exklusivitet, avskildhet och hållbarhet

Ett av de centrala teman för Do Not Disturb är “exklusivitet”, och detta begrepp sträcker sig bortom lyx. Det handlar om att erbjuda våra kunder tillgång till platser och upplevelser som är unika och otillgängliga för den breda massan. Detta kan vara en privat ö, en exklusiv villa, eller en helt skräddarsydd resa som är utformad för att uppfylla de mest krävande önskemålen.

“Avskildhet” är också en nyckelkomponent i Do Not Disturb. I en värld där stress och överexponering är vanliga, söker fler och fler människor efter tillflyktsorter där de kan återhämta sig och njuta av total avskildhet. På Bodin och Partners har vi länge förstått värdet av avskildhet och arbetar med att hitta de mest avlägsna och skyddade destinationerna för våra kunder. Genom vårt deltagande i Do Not Disturb kommer vi att kunna expandera vårt nätverk av dessa exklusiva platser och därmed ge våra kunder ännu fler möjligheter att fly från vardagen.

Hållbarhet är den tredje grundläggande principen som driver Do Not Disturb. Privat resande har historiskt sett ofta ställts mot hållbarhet, men på Bodin och Partners är vi fast beslutna att visa att de två kan gå hand i hand. Vi söker ständigt efter partners som delar vår vision om att skydda vår planet och som arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. På Do Not Disturb ser vi fram emot att lära oss mer om hållbara lösningar inom privat resande och att knyta kontakter med andra aktörer som delar vårt engagemang för denna viktiga fråga.

Förberedelser inför Do Not Disturb: Våra partners och nätverk

Med vårt deltagande i Do Not Disturb på horisonten är vi på Bodin och Partners redan i full gång med förberedelserna. Detta innebär att vi studerar och bekantar oss med de fantastiska partners som vi kommer att möta där – partners som representerar de allra mest exklusiva och eftertraktade leverantörerna inom privat resande.

Till exempel ser vi fram emot att träffa representanter från One&Only Resorts, som är kända för sina privata hem och villor i några av världens mest spektakulära miljöer. Dessa destinationer erbjuder inte bara total avskildhet, utan också en nivå av service och komfort som är oöverträffad. Vi är övertygade om att dessa lyxiga boenden kommer att tilltala våra mest kräsna kunder, som söker något bortom det vanliga hotellboendet.

En annan aktör vi ser fram emot att samarbeta med är Belmond, som är synonymt med tidlös elegans och raffinerad lyx. Belmonds privata tåg kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter, och vi är övertygade om att deras erbjudanden kommer att tilltala de kunder som söker en sofistikerad och exklusiv upplevelse i unika miljöer.

Vi är också glada över att få lära oss mer om Velaa Private Island, en av de mest exklusiva privata öarna i världen. Belägen i Maldiverna, erbjuder Velaa en unik kombination av lyx, avskildhet och naturupplevelser, vilket gör det till en idealisk destination för dem som söker en verkligt unik och oförglömlig resa. Denna ö är ett paradis för dem som vill njuta av absolut avskildhet och oöverträffad service i en av världens vackraste miljöer.

Cielo Aviation är en annan partner vi ser fram emot att träffa. Deras expertis inom privat flygning och deras engagemang för att erbjuda förstklassig service och diskretion gör dem till en ovärderlig partner för att skapa helhetslösningar för våra kunder, där transporten är lika lyxig och exklusiv som själva destinationen. För våra kunder som kräver det allra bästa även i luften, är Cielo Aviation ett namn som står för kvalitet och säkerhet på högsta nivå.

Förutom dessa partners ser vi också fram emot att träffa representanter från andra exklusiva aktörer som Aman och La Cigale Estate. Aman är känt för sina avlägsna och avskilda lyxresorter, där varje detalj är genomtänkt för att erbjuda en oöverträffad nivå av komfort och avkoppling. Med deras engagemang för att skapa fridfulla tillflyktsorter i avlägsna hörn av världen, erbjuder Aman våra kunder en unik möjlighet att verkligen koppla av och återhämta sig.

La Cigale Estate, å andra sidan, erbjuder enastående boende och service i en miljö som kombinerar modern lyx med traditionell charm. Detta är den perfekta destinationen för våra kunder som söker en exklusiv och privat miljö där de kan njuta av lugn och ro, samtidigt som de har tillgång till alla bekvämligheter som de förväntar sig av en lyxig fastighet.

Snart på plats på Borgo Egnazia

Nu är det bara drygt två månader kvar tills vi checkar in på Borgo Egnazia för det efterlängtade Do Not Disturb-evenemanget. Förväntningarna är höga, och vi ser fram emot att ta del av de senaste trenderna inom privat och exklusiv reseplanering, samtidigt som vi skapar nya samarbeten med några av de mest prestigefyllda aktörerna inom branschen.

Borgo Egnazia, med sin unika kombination av lyx, avskildhet och autentisk apulisk charm, är den perfekta platsen för detta evenemang. Vi är övertygade om att vår tid här kommer att vara fylld av inspirerande möten, nya insikter och möjligheter att utveckla vårt erbjudande för våra kunder.

För er som söker det allra bästa inom företagsresor och exklusiva upplevelser, innebär vårt deltagande i Do Not Disturb att vi kommer att kunna erbjuda er ännu fler unika och skräddarsydda alternativ. Vi ser fram emot att dela med oss av våra upplevelser och att erbjuda er de mest exklusiva och avskilda resorna på marknaden.

Håll utkik på våra sociala medier under och efter eventet för att få uppdateringar om våra nya partnerskap, spännande nyheter och de fantastiska möjligheterna vi kommer att kunna erbjuda er efter Do Not Disturb. Vi lovar att det kommer att finnas något speciellt för alla som söker den allra bästa upplevelsen av lyx, avskildhet och hållbarhet!