Behind the Scenes: Så Skräddarsyr Vi Din Företagsresa – Från Flyg till VIP Check-in

Skräddarsydd företagsresa har blivit vår specialitet på Bodin och partners. Vi tar hand om allt från VIP-lounger på flygplatsen till hyrbil och hotell, och ser till att varje resa blir unik och minnesvärd.

På Bodin och partners älskar vi att skapa magiska upplevelser för våra kunder, och med vår artikelserie Behind the Scenes vill vi ge en inblick i hur varje detalj av era företagsresor planeras och genomförs med precision och omsorg. Oavsett om det handlar om en viktig konferens eller en kick-off för att stärka kundrelationerna, har vi lösningarna som gör att ni kan fokusera på det som är viktigast – att uppnå era affärsmål.

Här tar vi er med på en resa, från den allra första planen som skissas upp, till hur vi ser till att väntan på flygplatsen blir en positiv del av upplevelsen, hela vägen fram till er VIP-incheckning på hotellet tack vare våra kontakter och nätverk.


Planeringen – Där Allt Börjar

Varje resa börjar med en idé. Kanske är det en konferens på en spektakulär plats för att motivera era team, eller en kick-off med era bästa kunder för att stärka relationerna. Det första steget är att ni kontaktar oss på Bodin och partners. Tillsammans sätter vi oss ned och diskuterar era behov, vad ni vill uppnå, och vilka mål ni har med resan. Vi tar alla dessa komponenter i beaktande när vi börjar skräddarsy en perfekt företagsresa för just er.

Vi ser till att det finns en röd tråd i hela er upplevelse – från det ögonblick ni lämnar kontoret tills ni landar hemma igen, fyllda med inspiration och nya idéer.

Läs mer om hur vi skräddarsyr er resa här: Så här skräddarsyr vi er perfekta resa.


Flygresan – Starten På Äventyret

När dagen väl är kommen, börjar äventyret ofta på flygplatsen. Men flygplatser behöver inte bara vara ett nödvändigt ont. Med vår hjälp kan er väntan förvandlas till en positiv upplevelse. Genom våra samarbeten med flera flygbolag och tillgång till exklusiva lounger, ser vi till att ni och era kollegor eller kunder kan njuta av en stressfri och bekväm start på resan.

Att sitta i en lounge med bekväma stolar, tillgång till mat och dryck, och snabba Wi-Fi gör att ni kan slappna av eller jobba ostört innan ni går ombord på ert flyg.

Upptäck våra lounge-möjligheter här: Loungefördelar med Bodin och partners.

För flygrelaterade tips: Olika typer av flygbiljetter och Hur sätts flygpriser?.


Transferlösningar – På Rätt Plats Vid Rätt Tid

Efter en smidig flygresa ordnar vi såklart också er transport till hotellet eller konferensanläggningen. Oavsett om ni föredrar en lyxig privat transfer eller föredrar flexibiliteten med att hyra bilar, har vi lösningarna. Genom våra avtal med biluthyrningsföretag kan ni känna er säkra på att er transport är i trygga händer. Det bästa är att ni även kan boka hyrbil för era privata resor genom oss – med samma höga standard och support som ni får när vi hanterar era företagsresor.

För er som föredrar att vara självständiga under resan kan en hyrbil vara den perfekta lösningen. Ni kan smidigt utforska destinationen på egen hand och vi tar hand om allting från försäkringar till lojalitetsprogram.

Läs våra experttips om hyrbilar här: Vad du behöver tänka på när du hyr bil eller upptäck fördelarna med att hyra bil genom oss: Boka hyrbil även för privata resor.


VIP-behandling På Hotellet

Framme på hotellet väntar nästa överraskning. Tack vare våra kontakter inom nätverk som Virtuoso kan vi ordna så att ni och era medresenärer checkar in som VIP-gäster. Det innebär att ni kan få uppgraderade rum, exklusiva förmåner och service som inte erbjuds till vanliga hotellgäster. Genom åren har vi utvecklat nära relationer med hotell över hela världen och detta innebär att ni kan få tillgång till unika boenden som passar just er grupp.

Vi förstår vikten av att varje detalj räknas, och därför ser vi till att er vistelse blir något alldeles extra. Oavsett om ni söker ett charmigt boutique-hotell i centrala städer eller en lyxig resort vid havet, har vi de kontakter som krävs för att hitta det perfekta boendet för er grupp.

Lär er mer om olika hotelltyper och klassificeringar här: Guide till olika typer av hotellrum, Stjärnklassificering av hotell, och vad som gör våra företagsresor unika: Femstjärnig företagsresa.


Behind the Scenes – Vad Ni Inte Ser

När ni njuter av er resa finns det en hel värld av detaljer som vi på Bodin och partners hanterar bakom kulisserna. Tillsammans med våa partner är vi ett team som kontinuerligt arbetar för att säkerställa att allt går smidigt, från att era flygbiljetter är bokade på rätt sätt till att transfer och hotellupplevelsen är i toppklass.

Det är detta stora nätverk av partners och leverantörer som gör att vi kan erbjuda förmåner som andra inte kan. Våra kontakter och expertis gör att vi kan ge er den bästa möjliga upplevelsen – varje gång.

För att få en djupare inblick i hur vi arbetar bakom kulisserna och skapar oförglömliga upplevelser för er, kolla in vår artikelserie Behind the Scenes och upptäck hemligheterna bakom våra lyckade företagsresor.


Vill Ni Veta Mer?

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att planera nästa företagsresa eller kick-off? Vi finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor och ge er de bästa råden inför nästa resa. Vill ni ha extra inspiration, kan ni boka en inspirerande föreläsning med vår grundare, Joakim Bodin, som kan komma till er och berätta om branschen och fantastiska resmål.

Läs mer här: Inspirerande föreläsningar med Joakim Bodin.

Oavsett om ni planerar en företagsresa för att stärka teamet eller för att skapa starkare band med era kunder, står vi redo att hjälpa er.

Låt oss på Bodin och partners ta hand om detaljerna – så kan ni fokusera på att bygga relationer och göra affärer.